Grosir Ember Plastik 1L, 1.7L, 2L, 3L, 3.5L, 4L, 5L, 8L, 10L, 15L, 20L Bulat ember ing Food Grade

Katrangan singkat:

SERI: Seri A

WUJUD : Bunder

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 1L, 1.7L, 2L, 3L, 3.5L, 4L, 5L, 8L, 10L, 15L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Kustomisasi (MOQ: 1000PCS)

Paket disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-A1 1L 146*118*112 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-A1.7 1.7L 147*116*157
JT-A2 2L 161*132*163
JT-A3 3L 182*153*171
JT-A3.5 3,5L 198*167*180
JT-A4 4L 211*173*182
JT-A5 5L 220*178*202
JT-A8.5 8.5 263*212*249
JT-A10 10L 275*228*258
JT-A15 15 295*242*293
JT-A20 20L 313*257*378

Kaluwihan produk:

Koleksi iki kanthi bentuk bunder duwe 11 kapasitas sing beda-beda sing nyedhiyakake macem-macem kabutuhan kanggo solusi pengepakan.Ember polypropylene iki cocog karo standar panganan GB 4806.7-2016.Padha karo aman, non-beracun, teyeng-free, cahya lan ora gampang kanggo deform.Lan wis katon Gamelan lan siji ngecor tliti.Proses kasebut bisa ditindakake kanthi cara ngecor jotosan lan proses ekstrusi T-die.Ember plastik iki bisa tahan panas lan ora bocor.

Plastic Bucket
Plastic Bucket-2

Panggunaan produk:

Kemasan Pangan saka senggol woh, cookie, madu, saus, lenga, cuka, bumbu, susu, asam laktat, lan liya-liyane.Volume ember plastik 1L nganti 10L cocok banget kanggo kemasan kasebut.

Bahan Bangunan Kemasan cat banyu, cat lateks, bahan tahan banyu, Pengikat, Perekat, lan liya-liyane. Volume 15L nganti 20L kemasan sing apik.

Produk kasebut uga akeh digunakake ing industri kimia, perawatan banyu, farmasi lan cuci.

Plastic Bucket-3
Plastic Bucket-4

Aplikasi Produk

Kanggo panyimpenan, transportasi lan liya-liyane.

Fruit jam

Senggol woh

Honey

Mas

Sauce

saos

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Avdance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256