Suplai Jar Plastik 1L 1.5L 2L jar putih bunder ing Food Grade

Katrangan singkat:

SERI: Wide Wulan Jar Series

WUJUD : Bunder

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 1L, 1.5L, 2L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Disesuaikan (MOQ: 1000PCS) / Paket Disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-GK1 1L 120*120*120 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-GK1.5 1,5L 120*120*170
JT-GK2 2L 120*120*200

Kaluwihan produk:

Ana 3 cacapity kanggo plastik sudhut sasi jar seri.Nduweni tutup njero ing ngisor tutup njaba kanggo saben jar sasi sing amba.Wadhah kasebut meneng lan ngunci kanthi kenceng, dadi yen ngemot produk sensitif kaya krim, bubuk lan bahan pangan, mula bisa luwih yakin babagan keamanane.Dosis botol plastik ora larut bahan sing mbebayani, bahan PP 100% ora beracun, tahan suhu dhuwur, lan tahan kena pengaruh.Iku ora gampang deformed nalika panyimpenan utawa transportasi.Iku banget lancar ing njero lan njaba kendi sing apik kanggo dikemas kanggo komoditas cair.Iki bisa didaur ulang kaping pirang-pirang.

Food Grade New PP Plastic Jar
Food Grade New PP Plastic Jar-2

Panggunaan produk:

Pengepakan industri kimia: Krim rai, Solvent, Agen lembut, Antioksigen, agen aktif lumahing, Emulgator, Agen penebalan, zat antiseptik.

Pengepakan industri panganan: Kue, biskuit dadih, Kismis, Kripik, Krupuk Udang, Permen, Woh sing diawetake, lan liya-liyane.

Volume 1L nganti 2L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas komoditas kasebut, uga duwe solusi pengepakan sing luwih akeh kanggo produk liyane.

Food Grade New PP Plastic Jar-3
Food Grade New PP Plastic Jar-4

Aplikasi Produk

Paket kanggo bahan kimia & panganan, tetep seger lan panyimpenan, lsp.

Candy

permen

Raisins

Kismis

Biscuit

biskuit

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256