Kaluwihan kita

1

Produk berkualitas tinggi

Kabeh produksing diprodhuksidening 100% Poly Newpropylene.

https://www.fsjtplastic.com/company-profile/
Pinus-sylvestris3(1)

2

Pangiriman Cepet

Barang bisa dadisiap ing 15-20-dina sawise pesenan.

3

Akeh ing macem-macem

Kita duwe luwih saka 300 desain kanggo solusi pengepakan sampeyan.

https://www.fsjtplastic.com/company-profile/
https://www.fsjtplastic.com/company-profile/

4

Sampel kasedhiya

Sugeng rawuh ing pitakonan babagan conto kita.




Kontak us

Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
alamat
No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
E-mail
betty@fsjtplastic.com
Telpon
+86-13630093256