Kabar

  • How to identificated the plastic recycling labeling for the plastic product?

    Kepiye cara ngenali label daur ulang plastik kanggo produk plastik?

    Label Daur Ulang Plastik dikembangake dening Asosiasi Industri Plastik ing taun 1988. Label daur ulang bakal diwenehi tandha ing wadhah utawa paket saka nomer 1 nganti 7 ing simbol segitiga. Saben wadhah duwe kertu ID cilik sing ...
    Waca liyane
  • The identification code for the plastic products

    Kode identifikasi kanggo produk plastik

    Kita kabeh ngerti manawa produk plastik bisa diurut lan didaur ulang iku perlu banget kanggo kita.Bisa ngreksa sumber daya lan nglindhungi lingkungan saka polusi plastik lan emisi gas omah kaca.Bisa diolah maneh sampah plastik dadi produk anyar sing migunani ...
    Waca liyane
  • How to pick up your proper plastic packing products?

    Kepiye carane njupuk produk kemasan plastik sing tepat?

    Produk pengepakan plastik duwe macem-macem aplikasi ing urip saben dinane. Contone, bisa dadi pengepakan kanggo produk pertanian, industri cuci, industri kimia, industri obat, panganan lan minuman, bahan bangunan lan liya-liyane. packing...
    Waca liyane
  • What is the PP material?

    Apa materi PP?

    PP, uga dikenal minangka polipropilena, minangka polimer termoplastik sing digunakake ing macem-macem aplikasi.Polipropilena kalebu klompok poliolefin.Iki minangka bahan putih, angel, fleksibel, kanthi mekanik kasar.materi PP uga bisa digawe translucent nalika uncolored bu ...
    Waca liyane


Kontak us

Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
alamat
No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
E-mail
betty@fsjtplastic.com
Telpon
+8613302817466