PP anyar 1L, 3L, 5L, 6L, 10L, 20L cat plastik ember oval karo Tutup

Katrangan singkat:

SERIES: Oval Barrel Series

WUJUD: Oval

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 1L, 3L, 5L, 6L, 10L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Kustomisasi (MOQ: 1000PCS)

Paket disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-S01 1L 165*146*115 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-S03 3L 255*213*136
JT-S05 5L 274*234*181
JT-S06 6L 278*244*195
JT-S10 10L 344*295*236
JT-S20 20L 395*345*313

Kaluwihan produk:

Seri laras oval iki ditawakake kanthi kapasitas 6 beda.Iki khusus kanggo volume cilik sing cocog kanggo produk cair lan kimia.Ember plastik oval kanthi ruang njero ruangan sing entheng lan gampang digunakake sing luwih cilik lan luwih efisien.Iku gampang banget kanggo tumpukan lan mindhah nalika perlu kanggo transportasi.Nduwe resistensi korosi sing apik kanggo asam, alkali lan bahan kimia liyane, lan stabilitas kimia luwih apik tinimbang emas.Kekuwatan khusus sing dhuwur uga minangka ciri sing jelas kanggo ember oval, sing bisa nyedhiyakake wujud sing luwih beda, lan bisa mbantu kapercayan saben dinane.

New PP oval plastic paint bucket (3)
New PP oval plastic paint bucket (2)

Panggunaan produk:

Pengepakan industri kimia: Agen pelapis, Agen penylametan warna, Agen Anti-caking, Agen Raising, Agen pengemulsi lan liya-liyane.

Pengepakan industri pangan: Aditif Pangan, Produk kacang, woh sing diawetake, Iwak, Kerang, Susu skim garing lan liya-liyane.Volume 1L nganti 20L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas.Panggunaan ember plastik persegi panjang luwih akeh tinimbang iki.

New PP oval plastic paint bucket (4)
New PP oval plastic paint bucket (1)

Aplikasi Produk

Paket kanggo bahan kimia & panganan, tetep seger lan panyimpenan, lsp.

Chemical with liquid
Chemical with liquid-2

Kimia karo cairan

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256