Hot sale 3L, 5L, 6L, 7L, 8L, 9L, 18L, 20L ember plastik bunder kanggo food grade kanthi tutup

Katrangan singkat:

SERIES: Y Series Round Bucket

WUJUD : Bunder

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 3L, 5L, 6L, 7L, 8L, 9L, 18L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Disesuaikan (MOQ: 1000PCS) / Paket Disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-Y3 3L 225*184*120 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-Y5 5L 243*209*151
JT-Y6 6L 243*206*172
JT-Y7 7L 243*208*185
JT-Y8 8L 272*233*197
JT-Y9 9L 273*235*222
JT-Y18 18L 325*276*312
JT-Y20 20L 336*288*325

Kaluwihan produk:

Ember babak seri Y nduweni kapasitas 8 beda.Iki salah siji saka seri karo ukuran relatif lengkap, lan diprodhuksi saka polypropylene dhuwur-quanli.Awak ember kanthi bentuk bunder sing rata sing apik banget kanggo dikemas karo komoditas garing utawa cair.Kanthi menehi segel nyenyet karo film plastik utama, ember iki mbisakake kanggo pangguna kanggo segel komoditas indside nalika sawetara kiwa liwat saka proyek hiasan lan èfèktif nyegah ketularan utawa penguapan produk nang, nyimpen dhuwit lan nglindhungi integritas saka karya komoditas kang digunakake kanggo.

Food grade plastic bucket with lid and handle (4)
Food grade plastic bucket with lid and handle (2)

Panggunaan produk:

Pengepakan industri pangan: Selai kacang, selai buah, Makanan cemilan, Permen, Bumbu, sayuran dehidrasi, Daging, Irisan mangga, nanas dehidrasi.

Pengepakan industri kimia: Lem, Deterjen Cairan, Antiseptik, Pemutih sing diencerake, bahan kimia liyane.Volume 3L nganti 20L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas.

Solusi pengepakan ember liyane kanthi syarat sampeyan bakal ditrima.

Food grade plastic bucket with lid and handle (3)
Food grade plastic bucket with lid and handle (1)

Aplikasi Produk

Paket kanggo subpaket komoditas, panyimpenan lan liya-liyane.

Pineapple

nanas

Snack food

Panganan cemilan

Fruit jam

Senggol woh

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256