Kualitas dhuwur entheng 6L/10L/18L/20L Plastik Food Grade ember karo tutup kanggo Sale

Katrangan singkat:

SERI: American Series Round Bucket

WUJUD : Bunder

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 6L, 10L, 18L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Disesuaikan (MOQ: 1000PCS) / Paket Disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*TINGGI) nyetak
JT-M6 6L 223*196*210 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-M10 10L 263*221*276
JT-M18 18L 308*268*347
JT-M20 20L 305*264*380

Kaluwihan produk:

Buckets babak seri Amérika karo tutup lan nangani diprodhuksi ing polypropylene impact dhuwur, Ngalahake kuat ndadekake ember akeh kuwat saka akeh ing pasar, lan iki penting nalika ngemot jumlah gedhe saka komoditas Cairan.Gaya kasebut misuwur banget ing negara Amerika.Amarga kekhususan estetika, gaya iki cocok banget kanggo sing disenengi wong.Ing njero bisa karo film plastik kanggo nglindhungi komoditas garing kanggo saben ember tambahan.Wadah iki cukup kuwat kanggo nyimpen produk sensitif kaya panganan, bahan kimia lan cat. Werna putih sing cerah ndadekake cocok kanggo digunakake ing lingkungan sing resik.

Good quality lightweight plastic bucket-1
Good quality lightweight plastic bucket-2

Panggunaan produk:

Pengemasan industri pangan: Minyak Kelapa, Daging sapi, Margarin, Chestnut, saus cabe, saus kacang, saus BBQ, saus Barbeque.

Kemasan produk pertanian: Bibit sayuran, Pupuk organik.Volume saka 6L kanggo 20L kapasitas cocok banget kanggo packing kanggo iku.

Gaya ember bunder iki nyedhiyakake solusi pengepakan liyane saka macem-macem gaya.

Good quality lightweight plastic bucket-3
Good quality lightweight plastic bucket-4

Aplikasi Produk

Paket kanggo sub-paket, panyimpenan lan liya-liyane.

pexels-vie-studio-7421449

Wiji

Coconut oil

lenga klapa

pexels-karolina-grabowska-4033329

kastanye

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256