Es krim food grade 1.5L, 2L, 3L, 5L, 10L, 20L ember plastik persegi panjang kanthi gagang

Katrangan singkat:

SERIES: Rectangular Barrel Series

Wangun: persegi dowo

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 1.5L, 2L, 3L, 5L, 10L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Disesuaikan (MOQ: 1000PCS) / Paket Disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-F1.5 1,5L 159*141*115 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-F2 2L 215*183*128
JT-F3 3L 233*201*139
JT-F5 5L 279*240*162
JT-F10 10L 325*289*200
JT-F20 20L 379*336*267

Kaluwihan produk:

Seri Barel Rectangular nduweni 6 kapasitas sing beda.Ember plastik persegi dowo kasusun saka tray plastik lan kothak coverless, kang unik kawangun saka matrial kandhel, lan kothak loro-cara, nggawe kekuatan compressive voltase risak saka klompok setor.Tray njupuk akun lengkap stabilitas kanggo panyimpenan tumpukan.Iku banget mbiyantu kanggo èfèktif lan cukup nglumpukake lan nyimpen komoditas.Supaya ruang interior sing boros lan boros bisa diminimalisir.Bisa menehi tutup plastik seger ing ndhuwur ember, mbantu pangan lan komoditas Cairan kanggo nggawe panyimpenan seger.Bisa ngemas macem-macem komoditas sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

PP Food grade rectangular plastic bucket (3)
PP Food grade rectangular plastic bucket (2)

Panggunaan produk:

Pengepakan industri pangan: Roti, Mentega, Gula mentah, Pancake, Produk Telur, Keju, Krim sing ora nguntungke, Krim Kocok, Susu bubuk, Buttermilk bubuk lan liya-liyane.

Pengepakan industri kimia: Pewarna, Pengikat Kimia, Sealant, Sealant Bersama, Pengawet.Volume 1.5L nganti 20L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas.Panggunaan ember plastik persegi panjang luwih akeh tinimbang iki.

PP Food grade rectangular plastic bucket (4)
PP Food grade rectangular plastic bucket (1)

Aplikasi Produk

Paket kanggo panganan, tetep seger lan liya-liyane.

Bread

roti

Butter

mentega

Pancakes

Pancake

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256