Tur Pabrik

JIATAIBengkel

company images  (9)
company images  (10)
company images  (11)
company images  (14)
company images  (16)
company images  (15)
company images  (13)
factory img
company images  (12)



Kontak us

Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
alamat
No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
E-mail
betty@fsjtplastic.com
Telpon
+86-13630093256