Kosong Top grade 2.5L, 3.5L, 5L, 8L, 10L, 15L, 20L Plastik kothak kemasan tong

Katrangan singkat:

SERIES: Square Barrel Series

Wangun: kothak

MATERI: PP/Food Grade PP

VOLUME: 2.5L, 3.5L, 5L, 8L, 10L, 15L, 20L

WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan

PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja

KUSTOMISASI: Logo Kustomisasi (MOQ: 1000PCS)

Paket disesuaikan (MOQ: 1000PCS)

SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-X2.5 2,5L 175*152*145 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-X3.5 3,5L 177*149*174
JT-X5 5L 210*175*210
JT-X8 8L 223*186*254
JT-X10 10L 250*210*288
JT-X15 15 262*226*326
JT-X20B 20L 275*240*378

Kaluwihan produk:

Seri tong alun duwe 7 kapasitas beda sing bakal nyukupi kabutuhan pengepakan kanggo macem-macem produk.Ember kothak PP gampang banget ditumpuk lan dipindhah, bobote entheng, ora beracun, lan tahan panas.Biasane kita ngasilake warna putih, bisa ditrima kanggo warna sing disesuaikan.Wis artikel anti-nyolong lan karo pambungkus pangan kang supaya pangan seger lan aman nang.Tray njupuk akun lengkap saka workability lan nggunakake kait kegiatan tema ing papat sudhut kanggo nambah stabilitas sudhut.Bentuk iki cocok banget kanggo dikemas karo produk cair.

Square plastic bucket (3)
Square plastic bucket (2)

Panggunaan produk:

Pengepakan industri panganan: Es krim, Minuman, Kue, Permen, Woh Kering, Coklat, Makanan Laut, Minyak Pangan, Sayuran garing.

Pengepakan industri cuci: Cuci powed, Manik-manik kondensat laundry. Volume 2.5L nganti 20L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas.

Barel kothak uga bisa ngemas karo komoditas liyane. Kita bisa menehi solusi pengepakan sing tepat kanggo sampeyan.

Square plastic bucket (4)
Square plastic bucket (1)

Aplikasi Produk

Paket kanggo panganan, panyimpenan lan liya-liyane.

Cookies

cookie

Ice Cream

Es Krim

Cholocate

Coklat

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256