Sajarah Brand Kita

FOSHAN JIATAI PLASTIC PRODUCTS CO., LTD didegaké ing taun 2000, kang dijenengi "FOSHAN JIATAI PLASTIK PABRIK" sadurunge.Wis pengalaman manufaktur produk plastik profesional luwih saka 20 taun.Kita duwe desain cetakan dhewe kanggo luwih saka 300 jinis, sing perusahaan kasebut nyumbang akeh dana kanggo pangembangan produk.

+ Taun
pengalaman
+ Jinis
desain ngecor

Kita nganyari mesin produksi paling anyar luwih saka 30 set sing bisa ngrampungake produktivitas otomatis saka produk sing dicetak menyang label cetakan.Kita entuk lisensi produksi produk plastik panganan ing taun 2019. Bisa nyedhiyakake solusi kemasan plastik panganan kanggo panganan.Iki tegese akeh banget kanggo perusahaan kita sing migunani banget kanggo mbuwang ruang lingkup bisnis.

Lan kita wis entuk akeh reputasi apik kanggo produk kemasan panganan ing klien domestik lan manca sajrone 3 taun kepungkur.We are semangat kanggo nyedhiyani kualitas apik banget ing prices cukup lan adat pisanan lan tujuan layanan-oriented kanggo kabeh klien JIATAI PLASTIK.Kita terus fokus ing ngembangake plastik kemasan plastik kaya biasane, sing nyedhiyakake solusi pengepakan sing luwih apik kanggo sampeyan.

  • company image (7)
  • company image (8)
  • company image (4)
  • company image (5)
  • company image (9)
  • company image (10)
  • company image (11)
  • company image (12)
  • company image (13)
  • company image (14)
  • company image (15)
  • company image (16)
  • Sacara resmi diganti jeneng kanggo "FOSHAN JIATAI PLASTIC PRODUCTS CO., LTD", lan nambah baris produksi mesin otomatis, nambah kapasitas produksi.
  • Entuk lisensi produksi plastik bahan pangan, nyedhiyakake solusi pengepakan panganan, lan migunani banget kanggo perusahaan kanggo nggedhekake ruang lingkup bisnis.
  • Miwiti bisnis internasional, wis ditampa kepuasan dening klien manca.
  • Nyebarake pasar domestik lan nambah garis produksi.
  • Nggawe tim D&R kanggo ngembangake desain ember plastik dhewe.
  • Fokus ing produk botol plastik kanggo industri cuci.
  • Didegaké ing Foshan, Guangdong, China.Iki dijenengi "PABRIK PRODUK PLASTIK FOSHAN JIATAI" sadurunge.



Kontak us

Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
alamat
No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
E-mail
betty@fsjtplastic.com
Telpon
+86-13630093256