18L 20L 23L 25L Lem cat bahan bangunan plastik ember bunder kanthi tutup

Katrangan singkat:

SERIES: B Series Round Bucket
WUJUD : Bunder
MATERI: PP/Food Grade PP
VOLUME: 18L, 20L, 23L, 25L
WARNA: Putih, Bening, ndhukung warna sing disesuaikan
PILIHAN HANDLE: Plastik & Baja
KUSTOMISASI: Logo Disesuaikan (MOQ: 1000PCS) / Paket Disesuaikan (MOQ: 1000PCS)
SHIPPING: Miturut Express, Miturut Land, Miturut segara

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk:

KODE VOLUME DIAMEN (mm) (Ndhuwur*Ndhuwur*Dhuwur): nyetak
JT-B18 18L 313*263*333 Silkscreen printing, Heat transfer printing, Ing cetakan Labelling (IML) printing
JT-B20 20L 320*270*374
JT-B23 23L 336*290*356
JT-B25 25 342*284*392

Kaluwihan produk:

Ember Bunder seri B minangka jinis ember bunder liyane, sing fokus ing kemasan komoditas volume gedhe, khusus kanggo bahan buliding, komoditas cair, bahan kimia, bubuk lan liya-liyane.Ember dilengkapi gagang plastik, lan tutup bisa dipesen kanthi opsional.Ember iki uga nduweni fitur sing jelas tamper sing nuduhake ember disegel unitl tag plastik rusak.Kanggo dekorasi, ember bisa dicithak kanthi nggunakake teknik cetak offset.Werna tutup lan printing tutup kasedhiya ing panyuwunan.Ember bisa didaur ulang kaping pirang-pirang.

Plastic Paint Bucket with Lid
Plastic Paint Bucket with Lid2

Panggunaan produk:

Bahan bangunan pengepakan: lapisan, cat, bahan anti banyu, Cat lateks, Adhsive.

Pengepakan industri pangan: Minyak biji rami, minyak kenari, minyak rapeseed, minyak kacang, bubuk susu, bubuk kenari, oatmeal, mentega kacang.

Volume 18L nganti 25L minangka kapasitas sing tepat kanggo ngemas.Bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

Plastic Paint Bucket with Lid4
Plastic Paint Bucket with Lid3

Aplikasi Produk

Paket kanggo panyimpenan, transportasi lan liya-liyane.

Latex paint

Cat lateks

Paint

Paint

Produk Packing

1. Inner bag + tas anyaman

2. Karton + Film shrinkable panas sing kuwat

3. Inner tas + kothak karton

Istilah rega: port FOB FOSHAN.

Cara Pembayaran: Advance T/T, Western Union, Paypal lan L/C.

Lead Time:

Jumlah (PCS) ≧1 ≧2-2000 ≧2001-10000 > 10000
wetan.Wektu (Dina) 3 5 10 Kanggo rembugan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    

    Kontak us

    Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
    alamat
    No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
    E-mail
    betty@fsjtplastic.com
    Telpon
    +86-13630093256