AplikasiArea

  • company images  (4)
  • company images  (5)
  • company images  (14)
  • company images  (9)
  • company images  (10)
  • company images  (11)
  • company images  (13)
  • company images  (12)
  • company images  (15)
  • company images  (16)

BabaganPerusahaan

FOSHAN JIATAI PLASTIC PRODUCTS CO., LTD didegaké ing taun 2000, kang dijenengi "FOSHAN JIATAI PLASTIK PABRIK" sadurunge.Wis pengalaman manufaktur produk plastik profesional luwih saka 20 taun.Kita duwe desain cetakan dhewe kanggo luwih saka 300 jinis, sing perusahaan kasebut nyumbang akeh dana kanggo pangembangan produk.

kitaKaluwihan



Kontak us

Kita tansah siap nulungi sampeyan. Ana akeh cara kanggo ngubungi sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kita kanthi online.Nelpon utawa ngirim email.milih sing paling cocog karo sampeyan.
alamat
No.5, Chuwei Huafu West Road, Zhangcha, Distrik Chancheng, Foshan, Guangdong, China.
E-mail
betty@fsjtplastic.com
Telpon
+86-13630093256